Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبر گزاری برنا در هرمزگان ،آیین افتتاح همزمان سه پروژه آموزشی قلم چی در استان هرمزگان با حضور کاظم قلم چی موسس بنیاد علمی ،آموزشی قلم چی ، جمعی از مدیران استان ،و شهرستانهای بندرعباس ، بندرلنگه و سیریک برگزارشد .

مهندس ماشاءالله قاسمی مدیرکل نوسازی مدارس هرمزگان در این مراسم با قدردانی از بنیاد قلم چی و خیرین مدرسه ساز گفت : در هرمزگان 3481مدرسه در قالب14782کلاس درس با جمعیت 317هزاردانش آموز فعالیت دارد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

387مدرسه در قالب 2782کلاس درس دوشیفته هستند . اعتبارمورد نیاز برای یک شیفته شدن مدارس بالغ بر 430میلیارد ریال است .

119پروژه در قالب778کلاس درس در دست اجرا داریم که اگر این پروژه ها به بهره برداری برسد قریب به 168هزار متر مربع به فضاهای آموزشی استان افزوده خواهد شد . که البته برای اتمام آن به 1170میلیارد ریال اعتبار نیاز داریم . مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان با اشاره به پروژه های نیمه تمام خیری اظهار داشت : 69پروژه خیرساز نیمه تمام داریم که برای اتما م آن تقریبا 730میلیارد ریال اعتبار نیاز است .

مهندس ماشاءالله قاسمی ضمن تشریح ثمرات مشارکت خیرین در امر مدرسه سازی افزود : دغدغه بزرگ ما مدارس تخریبی است که حتی با بارش رحمت الهی فروریختن آنها وحشت زاست .

تراکم دانش آموز در شرق استان در کلاسها بین 30تا 45دانش آموز است که امکان جابجایی آنها به مکان استیجاری نیست .

روزی که مدارس تخریبی جمع آوری شود روز مبارکی برای همه ما فرهنگیان و دانش آموزان هرمزگانی خواهد بود . هر چند در این چهارساله ، دولت و خیرین سنگ تمام گذاشته اند و 900کلاس تخریبی را بازسازی یا مقاوم سازی کرده اند اما تعداد مدارس تخریبی بسیار بالاست . که برای جمع آوری آن 2400میلیارد ریال اعتبار می خواهیم .

حال آنکه مجموع اعتبارات دریافتی از محل منابع استانی و ملی 45میلیارد ریال بوده است این درحالی است که مطالبات پیمانکاران از پروژه های تخریبی 64میلیارد ریال می باشد . اگر مشارکت خیرین نباشد با مشکل روبرو خواهیم شد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان با اشاره به اینکه دانش آموزان در مدارس دوشیفته ایمن درس بخوانند بهتر از آنست که در مدارس یک شیفته با سقف لرزان ادامه تحصیل دهند یاد آور شد : تلاش کرده ایم منابع خیری را به سمت مدارس تخریبی سوق دهیم تا نگرانی و خطرات مدارس ناایمن کمتر شود . تا روزی که هستم بر این اصل تاکید خواهم داشت .

وی با اشاره مدارس تخریبی بندرعباس گفت : 471کلاس درس تخریبی در این شهرستان وجود دارد که برای جمع آوری آنها به 710میلیارد ریال اعتبار نیاز است . این درحالیست که دولت و خیرین در این شهرستان 53پروژه را در قالب 299کلاس درس با اعتباری بالغ بر 550میلیارد ریال تقدیم دانش آموزان و فرهنگیان کرده است .

در مسکن مهر 54هزار واحد مسکونی در استان ساخته شده که برای تامین فضای آموزشی به 1800کلاس درس نیاز داریم که برای مجتمع پیامبر اعظم بندرعباس 1100کلاس درس می خواهیم . هرچند اداره کل راه و شهرسازی 5فضای آموزشی را اجرا کرده یا در درحال اجرا دارد اما کمبود در این بخش به شدت احساس می شود .

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان گزارشی از نتایج برگزاری همایش خیرین مدرسه ساز مکران ارائه کرد و گفت : دبیرخانه همایش در سازمان نوسازی مدارس شکل گرفت که نتایج این همایش را پیگیری می کند .

هنرستان سیریک ،دبستان جمال احمد و آموزشگاه دوآب از برکات برگزاری این همایش بود که مهندس قلم چی تکمیل آنها را تقبل کرد و امروز شاهد بهره برداری از آن هستیم .با همت مثال زدنی همکارانم و شرکت های پیمانکاری طرف قرار داد تا پایان بهمن امسال این پروژه ها مهیا شد .

مهندس قاسمی با اشاره به مشخصات پروژه آموزشی جمال احمد بندرعباس افزود : دبستان جمال احمد 6کلاسه با زیر بنای آموزشی 600متر مربع است که عملیات اجرایی آن سال 1390شروع شده بود و از آبان امسال عملیات تکمیل آن با همت مهندس قلم چی آغاز شد و در اسفندماه به بهره برداری رسید .

کاظم قلم چی مؤسس بنیاد علمی آموزشی قلم چی در این مراسم با تقدیر از اداره کل نوسازی به جهت تحویل به موقع پروژه ها گفت : بنیاد قلم چی در سیستان و بلوچستان 35پروژه را تعهد کرده بود که 18پروژه آن به بهره برداری رسید .

تصور نمی کردیم که نوسازی مدارس هرمزگان در این مدت کوتاه بتواند پروژه ها را به اتمام برساند .واقعا نگران بودیم در استان گلستان ک مدرسه 4سال طول کشید .

همدلی خوبی بین مسئولین وجود دارد . دراینجا هم 15کلاس را تعهد کردیم که به موقع محقق شد .

خوشبختانه در جنوب کشور این بنیاد در جهت ایجاد فضای آموزشی فعالیت دارد که امیدواریم این فعالیت ها تداوم داشته باشد .

مؤسس بنیاد علمی آموزشی قلم چی با اشاره به نقش مدیران و معلمان گفت : کار معلمان و مدیران آموزشی مهمتر از ساخت مدرسه است . چون همه چیز مبتنی بر دانش است .دانش شما اقتصاد فردای شماست .مطابق شاخص های سازمان ملل ما به لحاظ آموزشی از ترکیه جلوتر هستیم . لذا این موفقیت ها مدیون معلمان است .

در این مراسم از مشارکت بنیاد قلم چی در احداث سه فضای آموزشی در استان هرمزگان با اهدای لوح یادبود تجلیل شد.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۶۳۱۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ بیست و ششمین جلسه هیئت امنای بنیاد ملی علم ایران با حضور دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور و با رویکرد ارائه گزارش فعالیت‌ها و برنامه‌های امسال بنیاد ملی علم ایران برگزار شد.

دهقانی، طی سخنانی در این نشست گفت: بنیاد ملی علم ایران، با توجه به ارتقای ساختاری خود از یک سو و افزایش بودجه‌ای که سال گذشته داشت، نقش ارزشمند و درخور توجهی را در حمایت و توسعه پژوهش‌های بنیادین و تولید علم کشور ایفا کرد. اما علیرغم این عملکرد مثبت، بودجه بنیاد به یک‌سوم کاهش یافت که برای اصلاح آن و کمک به ادامه روند حمایت‌های گسترده از تولیدات علمی، به صورت مستمر با دستگاه‌های ذیربط در حال پیگیری و مذاکره هستیم.

ون علمی، فناوری و اقتصاد دنش‌بنیان ریاست‌جمهوری یکی از مأموریت‌های اصلی بنیاد ملی علم ایران را کمک به طرح‌های علمی در ابعاد ملی و بین‌المللی در ابعاد کلان و ناظر به آینده دانست و افزود: تلاش داریم  مسیر حرکتی بنیاد علم را به سمت و سوی حمایت از تولید علم فاخر و دست یافتن به خروجی های علمی فاخر سوق بدهیم و بر همین اساس، امسال برنامه‌های جدی بنیاد علم برای حمایت از تولیدات فاخر علمی با رویکرد دست‌یابی به مرجعیت علمی، به طور جدی دنبال می‌شود.

دهقانی با اشاره به برنامه‌ریزی جدی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برای تربیت و پرورش نیروی انسانی دانش‌آموخته و متخصص در حوزه‌های گوناگون علمی و فناورانه عنوان کرد: به طور مثال در حوزه کوانتوم برای تربیت حداقل دو هزار نفر نیروی انسانی خبره و متخصص برنامه ریزی شده است و این رویکرد، به شکل‌های مختلف از جمله همکاری با دانشگاه‌ها، حمایت از استادان تراز، حمایت‌های ذیل ستادهای توسعه فناوری از پرورش نیروی انسانی و دیگر شکل‌های حمایتی، اجرا می‌شود.

وی بر ضرورت استمرار هم‌اندیشی و تعامل اعضای هیئت امنا تأکید کرد و گفت: وقتی قرار است یک کار بنیادین علمی در بنیاد علم دنبال می‌شود، باید نشست‌ها به صورت مستمر و با فواصل کم‌تر برگزار شود. می‌بایست نظرات همه اعضا دریافت و در نهایت برآیند این نظرات، به یک خط سیر تبدیل شده و ‌خط مشی بنیاد قرار بگیرد.

حمایت از تولید پژوهش‌های بنیادی و با کیفیت در سال جاری 

علی محمد سلطانی، رئیس بنیاد ملی علم ایران در این نشست به ارائه گزارشی تفصیلی از اقدامات صورت گرفته در سال ۱۴۰۲ پرداخت و گفت: سامانه‌ای از سال گذشته راه اندازی شده که تمامی اطلاعات بنیاد علم روی این سامانه قرار داده شده است. در قالب سامانه انتشار اطلاعات حمایت‌های بنیاد علم ایران، جزئیات حمایت‌ها، نحوه دریافت و اطلاعات کاملی از طرح‌ها به طور دقیق ارائه شده است.

دبیر هیئت امنای بنیاد علم ایران افزود: تدوین برنامه راهبردی چهار ساله با رویکرد افزایش کیفیت تولیدات علمی از مهم‌ترین برنامه‌های بنیاد علم ایران در سال جاری است. بنیاد همچنین اهدافی همچون افزایش سهم و کیفیت پژوهش‌های بنیادی، هدفمندسازی پژوهش‌های کاربردی و حمایت از مسأله‌محوری و مأموریت‌گرایی، تدوین قالب‌های ترویج علم، حمایت از رویدادهای شب علم و بهبود فرآیندها در داوری و نظارت طرح‌ها را دنبال می‌کند.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آناف، در این جلسه، ضمن بحث و گفت‌وگو پیرامون اعضای کمیسیون دائمی هیئت امنا و نحوه تشکیل و فعالیت کمیسیون دائمی، شیوه اعطای حمایت‌های بنیاد به اعضای هیئت امنا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

پیشنهاد شد که استفاده اعضای هیئت برای حمایت از طرح رساله دکتری و پسادکتری بدون پرداختی به استاد راهنما و با مسئول طرح از حمایت‌های تحقیقاتی بنیاد بلامانع است و تصمیم‌گیری درباره ارزیابی و پذیرش درخواست اعضای هیئت امنا با کمیته‌ای متشکل از رئیس و چهار نفر از اعضای هیئت امنای بنیاد خواهد بود.

همچنین در این نشست،  پیمان صالحی، معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، علی اکبر رشاد، نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی، صادق واعظ زاده، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، علی اکبر موسوی موحدی و ایمان افتخاری از اعضای هیئت امنای بنیاد علم ایران حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • هدف از تکریم سرآمدان علمی و فرهنگی الگوسازی برای نسل جوان است
  • تولیدات فاخر علمی از اهداف مهم بنیاد ملی علم
  • آغاز طرح آبرسانی به روستای کم رضوان بندرلنگه
  • محققان حوزه ریاضی تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان حمایت می‌شوند
  • استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی مرجعیت علمی 
  • حمایت ۳ میلیاردی بنیاد علم ایران از طرح‌های نوظهور و ۱.۵ میلیاردی از ریاضیدانان