Web Analytics Made Easy - Statcounter

کلنگ زنی مدارس دو روستای شهرستان به همت قلم چی خیر مدرسه صبح امروز درروستا سرواله دهگلان به زمین زده شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازدهگلان شیدا، طی مراسمی به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجائی و باهنر و هفته دولت به همت قلم چی مدیر موسسه قلم چی و با حضور مسئولان استان و شهرستان دهگلان کلنگ دو مدرسه روستای سرواله دربخش بلبان آباد و روستای باغچه مریم در بخش مرکزی دهگلان با اعتبار 173 میلیون تومان به زمین زده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





در آئیین این مراسم محمدی بخشدار بخش بلبان آباد ضمن تبریک هفته دولت اظهار داشت: روستای سرواله با جمعیت 433 نفر و 120 خانوارمی باشد.



وی با اشاره به مشکلات این روستا گفت: از لحاظ آنتن دهی تلفن، اینترنت و طرح هادی این روستا دچار مشکلاتی هستند و از فرماندار شهرستان دهگلان خواست نسب به حل مشکلات روستا توجه ویژه داشته باشند.


در ادامه نظری فرماندار دهگلان ضمن توجه ویژه به روستاهای این شهرستان اظهار داشت: حضور پرشور مردم در همه صحنه های انقلاب ،خصوصا در انتخابات اخیر باعث دلگرمی مسئولین است و مسئولین باید به مردم شهرستان خدمت صادقانه ارائه دهند.


وی با اشاره به مشکلات طرح هادی و مشکلات تلفن و اینترنت روستای سرواله گفت: برای طرح هادی روستا اعتباراتی درنظر گرفته شده و قول مساعد داد که مشکل آنتن دهی تلفن و اینترنت این روستا هر چه سریعتر حل شود.


فرماندار دهگلان با اشاره به اشتغال جوانان تحصیلکرده گفت: جوانان تحطیلکرده در سامانه طرح کار ورزی ثبت نام کنند تا از این طریق به واحدهای تولیدی و صنعتی ارتباط داشته باشند تا بتوان از این طریق برای آنان ایجاد اشتغال نمود.


درادامه حسامی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان کردستان اظهار داشت: مبلغ 185 میلیارد تومان توسط مجمع خیرین مدرسه از ابتدای کار تاکنون جمع آوری شده که از این مبلغ تاکنون 114میلیارد و نیم هزینه شده است.


وی افزود: این مجمع تاکنون 495 مدرسه در قالب 2400 کلاس درس تحویل آموزش و پرورش استان کردستان نموده است.


نادری مدیر آموزش و پرورش دهگلان در ادامه گفت: تاکنون 4 مدرسه توسط خیرین مدرسه ساز که دو مدرسه در روستاهای سرواله و باغچه مریم توسط قلم چی و دو مدرسه در روستاهای قاضی جوب و تازه آباد قروچای توسط خیرین درحال ساخت است که در آیند نزدیک افتتاح خواهند شد.


گفتنی است که اعتبار 173 میلیون تومان مدرسه سه کلاسه روستای سرواله و مدرسه یک کلاسه روستای باغچه مریم توسط لم چی مدیر مسئول موسسه قلم چی به این دو روستا اهداء شده است.



انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۳۲۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تأمین آب شرب پایدار در روستاهای کشور+جدول

میزان جمعیت تحت پوشش آب روستایی که در ابتدای دولت سیزدهم ۸۲.۹۵ درصد بود، در پایان سال ۱۴۰۲ با رشد حدودا ۴درصدی در ۲ سال و نیم گذشته، به ۸۶.۸۴ درصد رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، آبرسانی به روستاها و رفع تنش‌های آبی جمعیت روستایی کشور را می‌توان از جمله دستاوردهای غیرقابل انکار دولت مردمی دانست. در ابتدای دولت 10 هزار روستا شناسایی شد که به آب شرب سالم به صورت پایدار دسترسی نداشتند و طرحی با نام "جهاد آبرسانی" در دولت سیزدهم شکل گرفت تا آبرسانی به این روستاها به صورت پایدار محقق شود.

هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در این خصوص اظهار داشت: طرح جهاد آبرسانی از پروژه‌های ویژه وزارت نیرو و تسریع در اتمام آن از تأکیدات مهم رئیس جمهوری برای تامین پایدار آب شرب و بهداشت روستاهای کشور است که در فاز اول این طرح تا به امروز 10 هزار روستای دارای تنش آبی شناسایی شده و نزدیک به 50 درصد آنها یعنی 5000 روستا از نعمت آب شرب بهره‌مند شده‌اند.

امینی با اشاره به اینکه برای این طرح در فاز اول اعتباری معادل 50 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است گفت: اعتباری که تاکنون برای این طرح به تصویب رسیده 22 هزار میلیارد تومان بوده که 16 هزار میلیارد از این اعتبار تخصیص یافته و هزینه شده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از پیشرفت فیزیکی 46 درصدی این طرح خبر داد و اضافه کرد: مشارکت خیرین در طرح جهاد آبرسانی قابل توجه بوده، به صورتی که احداث تاسیسات آبرسانی 631 روستا از 5 هزار روستای یادشده توسط خیرین انجام شده است.

امینی با بیان اینکه مجمع خیرین آبرسان در 14 استان ثبت و تشکیل شده است، گفت: انعقاد تفاهم‌نامه با خیرین و صنایع و نهادهای انقلابی برای مشارکت در  طرح آب‌رسانی به 2300 روستا تاکنون انجام شده است.

میزان جمعیت تحت پوشش آب روستایی که در ابتدای دولت سیزدهم 82.95 درصد بود، در پایان سال 1402 با رشد حدودا 4درصدی در 2 سال و نیم گذشته، به 86.84 درصد رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مجتمع رفاهی درمانی یاسوج کلنگ زنی شد
  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • کلنگ زنی احداث سالن چند منظوره ورزشی در روستای سنگان اشنویه
  • آب‌رسانی به ۶۰۰ روستای کم‌برخوردار با اختصاص اعتبار هزار میلیاردتومانی
  • اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۱۶ اردیبهشت
  • ‍ نشست ستاد بحران ایلام برای روستای سیل‌زده «تختان» دهلران‌
  • برخورداری ۹۳ درصدی روستاهای شهرستان آزادشهر از طرح هادی
  • رشد تأمین آب شرب پایدار در روستاهای کشور+جدول
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستا‌های تختان و خربزان دهلران در حال انجام است