Web Analytics Made Easy - Statcounter

ملیحه اسدی عصر یکشنبه به مناسبت هفته کتاب و کتاب خوانی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این ارتباط طبق تفاهم نامه دولت با موسسه قلم چی، 750 میلیون تومان نیز از سوی این موسسه به کتابخانه فردوس تخصیص داده شد.
وی ادامه داد: 46 هزار و 600 جلد کتاب در کتابخانه های شهرستان فردوس موجود است که از این تعداد 29 هزار و 500 جلد متعلق به کتابخانه قائم (عج) فردوس و 17 هزار و 100جلد مربوط به کتابخانه شیخ مفید اسلامیه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: هزار و 800 نفر عضو فعال کتابخانه های این شهرستان هستند که در طول سال از کتاب های مختلف با موضوعات متنوع فرهنگی، مذهبی، کمک درسی، تاریخی و علمی و سایر منابع کتابخانه بهره مند می شوند.
رئیس اداره امور کتابخانه های فردوس با اشاره به اینکه کتابخانه های این شهرستان از لحاظ منابع علوم کاربردی، کامپیوتر و حقوق با کمبود مواجه است، افزود: کتابخانه فردوس در بخش مرجع از منابع بسیار غنی برخوردار است که بسیاری اوقات جوابگوی نیاز دانشجویان و مراجعه کنندگان از سایر شهرهای همجوار است.
اسدی، زیربنای کتابخانه های فردوس را هزار و 120 متر مربع اعلام و بیان کرد: کتابخانه روستایی باغستان نیز در مرحله فنداسیون باقی مانده و تاکنون مبلغ 80 میلیون تومان در این طرح هزینه شده و در سال جاری نیز 100 میلیون تومان از محل اعتبارات تملک دارایی به این طرح اختصاص یافته است.
وی شعار امسال هفته کتاب را « آینده روشن با خانواده کتاب خوان » ذکر کرد و گفت: تجدید میثاق با شهدا، دیدار با امام جمعه، برگزاری نشست های کتاب خوان، برگزاری جلسه نقد کتاب با همکاری موسسه نگارین ماهور، برگزاری مسابقه کتاب خوانی، جشن کتاب، تجلیل از کتابخوانان فعال و اجرای طرح پویش کتاب و رونمایی از کتاب 'زن و سنگر' نوشته ناهید محمودزاده از جمله برنامه های هفته کتاب و کتاب خوانی است.
اسدی با اشاره به اینکه تنها منبع درآمد کتابخانه ها از محل نیم درصد درآمد شهرداری هاست، افزود: واقفان باید در اجرای وقف به نیاتی نظیر ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی توجه داشته باشند چرا که انجام وقف با نیت کتاب و کتاب خوانی کاری بسیار بزرگ و موثر در توسعه فرهنگی جامعه و کمک به رونق کتابخانه ها است.
سایت ایرنا خراسان جنوبی: www.irna.ir/skhorasan
کانال تلگرام: irnabirjand@
9865* خبرنگار - اعظم جمالی * انتشار- مریم پنجابی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۰۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو کتاب تازه انتشارات مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دو کتاب تازۀ از سوی انتشارات مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی (مرکز پژوهش‌های ایرانی و اسلامی) منتشر شد و در سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه خواهد شد.

انتشار شرح و معرفی «کتابخانه‌ها و گنجینه‌های اهدایی به کتابخانۀ مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی»
«کتابخانه‌ها و گنجینه‌های اهدایی به کتابخانۀ مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی (١٣۶٣-١۴٠١ش)»، در دو جلد، به‌کوشش فرشته مجیدی و زیر نظر سیدعلی آل‌داود نشر یافته است.

«سیدعلی آل‌داود»، عضو شورای عالی علمی مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی و ناظر این اثر، در بخشی از مقدمۀ خود بر این کتاب آورده است: «از زمان تأسیس و شروع به کار مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی در ١٣۶٢ تاکنون که نزدیک به چهل سال است مجموعه‌ها و کتابخانه‌های نفیس متعدد به این مرکز اهدا شده و با جرئت می‌توان ادعا کرد حداقل در کشور ما تاکنون چنین حجمی از اهدا و با این تعداد زیاد اهداکننده بی‌سابقه است. در مدت زمان نزدیک به چهل سال ١٧٣ مجموعه به کتابخانۀ دائرة‌المعارف اهدا شده و اهداکنندگان عموماً از افراد صاحب‌نام و دانشمندان و نام‌آوران عرصه‌های مختلف بوده‌اند و بیشتر آنان در زمان حیات خود مبادرت به اهدا و انتقال کتابهای خود به کتابخانۀ مرکز نموده‌اند. افتخاری بزرگ برای دائرة‌المعارف و مسئولان و مدیران آنجاست که توانسته‌اند در مدت چند دهۀ کوتاه اعتماد عمومی اکثر دانشمندان نامور مملکت را جلب نمایند.»

مجموعۀ دوجلدی «کتابخانه‌ها و گنجینه‌های اهدایی به کتابخانۀ مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی» در ١٢١٣ صفحه، با شمارگان ٧٠٠ نسخه و به‌بهای یک‌میلیون و ٢۴٠هزار تومان منتشر شده است.

انتشار مجموعه ‌مقالاتی درباره «رودبارِ اَلَموت»

کتاب «رودبارِ اَلَموت (مجموعۀ ‌مقاله‌ها)»، تألیف عنایت‌الله مجیدی و به‌کوشش زهرا سیفی به طبع رسیده است.
«عنایت‌الله مجیدی»، رئیس کتابخانۀ مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی، در فرازی از پیشگفتار خود بر این اثر آورده است: «چندی پیش از این، مجموعه‌ای از مقاله‌های این بنده با نام الموت‌‎نامه انتشار یافت و مورد استقبال علاقمندان واقع شد. گویی آن نوشته‌های ناچیز برای پژوهشگرانی که در موضوعات مربوط به منطقۀ رودبار الموت و سرزمین تاریخی قزوین، به تحقیق مشغولند به کار آمده و مفید بوده است. گذشته از اینها، حقیقت این است که برای شخص خودم، که به تاریخ و فرهنگ آن منطقه عشق می‌ورزم، نوشتن، تصحیح و توضیح بر هر یک از این یادداشتها به نوبۀ خود لذت بخش بوده است، زیرا آنها را برای تألیف یک اثر مستقل و جامع در تاریخ و فرهنگ آن منطقه تا حدی ضرور می‌دیدم.»

کتاب «رودبارِ اَلَموت (مجموعۀ ‌مقاله‌ها)» در ۴۶۴ صفحه، با شمارگان ٣٠٠ نسخه و به‌بهای ۴٨۵هزار تومان منتشر شده است.

گفتنی است غرفۀ مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی (مرکز پژوهش‌های ایرانی و اسلامی) در سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، در مصلای امام خمینی، شبستان، راهروی ٢٢، غرفۀ ۵٣٠ واقع است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در نمایشگاه تشریح شد
  • دو کتاب تازه انتشارات مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی
  • معرفی کتاب‌های شهید مطهری به کودکان
  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود
  • در بلوجونیور حساب باز کنید، 50 هزار تومان هدیه نقدی دریافت کنید
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه‌خوانی
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه خوانی
  • ۵۰۰ جلد کتاب به کتابخانه سیار بهاباد اهدا شد