Web Analytics Made Easy - Statcounter

کتابخانه روستایی باغستان در مرحله فنداسیون مانده و هنوز پیشرفت فیزیکی چندانی نداشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،مسئول اداره امور کتابخانه های فردوس در گفتگو با  فردوس برین اظهار داشت: شهرستان فردوس در حال حاضر 41 هزار نسخه کتاب در دو کتابخانه عمومی قائم فردوس و علامه شیخ مفید اسلامیه می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ملیحه اسدی در ادامه تعداد اعضای فعال شهرستان را 1800 نفر دانست و عنوان کرد: کتابخانه روستایی باغستان در مرحله فنداسیون مانده و هنوز پیشرفت فیزیکی چندانی نداشته است البته امسال 600 میلیون تومان از محل اعتبارات تملک دارایی در نظر گرفته شده است که امیدواریم هرچه زودتر تخصیص پیدا کند کتابخانه باغستان چشم ربه راه کمک هایی خیرانی است که بتواند هر چه زود تر سروسامانی بگیرد.

وی در خصوص کتابخانه استانداردقلم چی فردوس نیز گفت: امسال از محل اعتبارات تملک دارایی 800 میلیون از طرف دولت اعتبار در نظر گرفته شده است که 300 میلیون آن از محل درآمد نفت و مابقی از محل ماده 180 بوده است که هنوز تخصیص نیافته است شروع کار کتابخانه جدید درصورتی است که دولت مبلغ متعهد شده را تخصیص دهد تا قلم چی نیز 750 میلیون تومانی را که متعهد شده بپردازد که البته در دیداری که با امام جمعه فردوس داشته ایم ایشان قول به رایزنی هایی با قلم چی در خصوص اختصاص هرچه زود تر مبلغ را داده اند.

مسئول اداره امورکتابخانه های فردوس با اشاره به این که با کمبود جا مواجه هستیم گفت: 1120 متر مربع زیر بنای هر دو کتابخانه شهرستان است که این مقدار بسیار کم است همچنین کتابخانه های فردوس با کمبود منابع در رشته های علوم خالص, علوم کاربردی, کامپیوتر, حقوق وزبان روبروست که نیاز مراجع را تامین نمیکند.

وی خاطرنشان کرد: علی رغم این که مجموعه کتابخانه ما از نظر مردم مجموعه ای مرده است اما در برخی از منابع بسیار غنی است و نیاز بسیاری را حتی از شهرهای بزرگ تامین می کند.

اسدی تنها درآمد مالی کتابخانه را حق عضویت و نیم درصد از درآمد مالی شهرداری عنوان کرد و گفت: بسیار فرهنگ خوبی است اگر افراد در خصوص کتاب نذوراتی داشته باشند و خیرین نیز در بحث کتاب مجموعه کتابخانه را یاری کنند.

وی در پایان با اشاره به شعار هفته کتاب وکتابخوانی با مضمون آینده روشن با خانواده کتابخوان] تجدید میثاق با شهدا, دیدار با امام جمعه فردوس, برگزاری دو نشست کتابخوان , برگزاری جلسه نقد کتاب , برگزاری مسابقه کتابخوانی سلام بر ابراهیم  بین دانش آموزان, رونمایی از کتاب زن و سنگر نوشته نویسنده فردوسی, قصه گویی , برگزاری جشن کتاب با همکاری مدارس, بازدید مدارس از کتابخوانه در طول هفته کتاب و تجلیل از کتابخوان های فعا را از جمله برنامه های هفته کتاب در شهرستان فردوس عنوان کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۹۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را  از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اشاره کرد: برای تحقق این امر با اپراتور‌ها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قرارداد‌هایی در این زمینه باشیم.

کرباسی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمند‌سازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

وی  با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات ادامه داد: هدف اصلی‌ این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتور‌ها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند‌.

کرباسی اضافه کرد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح های آن ها مورد تأیید معاونت علمی، فناوری  و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت ها کسر می‌شود‌.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات در پایان ضمن اشاره به اینکه براساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری به اپراتور‌ها داده شود، گفت: هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد. این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان ‌آورد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • معرفی کتاب‌های شهید مطهری به کودکان
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند
  • افتتاح کتابخانه در روستای بیوران شهرستان سردشت
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • آب‌رسانی به ۶۰۰ روستای کم‌برخوردار با اختصاص اعتبار هزار میلیاردتومانی
  • برگزاری مراسم تشییع شهید تازه تفحص شده «محمدشفیع فیضی‌زاده» در ایلام
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز