Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنیاد علمی آموزشی قلم‌چی(وقف عام) به کتابخانه های منطقه یکم امامت نداجا کتاب کمک آموزشی اهدا کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، طی امضای تفاهم‌نامه بنیاد علمی آموزشی قلم‌چی(وقف عام) و سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران ،پروژه اهدای بیش از ۸۶۰۰ جلد کتاب توسط بنیاد علمی آموزشی قلم‌چی(وقف عام) به کتابخانه های تحت پوشش ارتش با بسته‌بندی و ارسال کتاب‌ها به نمایندگی شهرها آغاز شده است که در همین راستا امروز پنجشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۹ تعداد ۲۷۰ جلد کتاب کمک آموزشی بنیاد علمی آموزشی قلم‌چی به ارزش مالی۱۴۰میلیون ریال با حضور معاون هماهنگ کننده عقیدتی سیاسی منطقه یکم امامت جناب ناخداسوم حسین نادری و مسئول نمایندگی بنیاد قلم‌چی استان هرمزگان مهندس حصام صمیمی در کتابخانه شهید مطهری کوی سازمانی حضرت ولیعصر(عج)منطقه یکم دریایی امامت انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لازم به یادآوری است که در این پروژه سراسری در سطح کشور، تعداد ۸۶۳۶ جلد کتب کمک آموزشی به ۱۴۶ کتابخانه ارتش برای بهره‌مندی دانش‌آموزان ۶۷ شهر از ۲۴ استان کشور اهدا می‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اهدای کتاب بنیاد علمی آموزشی قلم چی کمک آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۷۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولیدات فاخر علمی از اهداف مهم بنیاد ملی علم

روح الله دهقانی فیروزآبادی روز یکشنبه در بیست و ششمین نشست هیئت امنای بنیاد علم ایران که با هدف گزارش عملکرد این مجموعه و بررسی برنامه‌های سال جاری این بنیاد برگزار شد، گفت: بنیاد ملی علم ایران، با توجه به ارتقای ساختاری خود از یک سو و افزایش بودجه‌ای که سال گذشته داشت، نقش ارزشمند و درخور توجهی را در حمایت و توسعه پژوهش‌های بنیادین و تولید علم کشور ایفا کرد.

وی افزود: اما علیرغم این عملکرد مثبت، بودجه بنیاد به یک‌سوم کاهش یافته که برای اصلاح آن و کمک به ادامه روند حمایت‌های گسترده از تولیدات علمی، به صورت مستمر با دستگاه‌های ذیربط در حال پیگیری و مذاکره هستیم.

دهقانی فیروزآبادی یکی از مأموریت‌های اصلی بنیاد ملی علم ایران را کمک به طرح‌های علمی در ابعاد ملی و بین‌المللی در ابعاد کلان و ناظر به آینده دانست.

وی تاکید کرد: در تلاش هستیم مسیر حرکتی بنیاد علم ایران را به سمت و سوی حمایت از تولید علم فاخر و دست یافتن به خروجی های علمی فاخر سوق دهیم و بر همین اساس، امسال برنامه‌های این مجموعه برای حمایت از تولیدات فاخر علمی با رویکرد دست‌یابی به مرجعیت علمی به شکل جدی دنبال می‌شود.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور همچنین با اشاره به برنامه‌ریزی جدی معاونت علمی برای تربیت و پرورش نیروی انسانی دانش‌آموخته و متخصص در حوزه‌های گوناگون علمی و فناورانه عنوان کرد: به طور مثال در حوزه کوانتوم برای تربیت حداقل دو هزار نفر نیروی انسانی خبره و متخصص برنامه ریزی شده است.

وی ادامه داد: این رویکرد، به شکل‌های مختلف از جمله همکاری با دانشگاه‌ها، حمایت از استادان تراز، حمایت‌های ذیل ستادهای توسعه فناوری از پرورش نیروی انسانی و دیگر شکل‌های حمایتی اجرا می‌شود.

رئیس هیات امنای بنیاد ملی علم ایران بر ضرورت استمرار هم‌اندیشی و تعامل اعضای هیات امنا تأکید کرد و گفت: هنگامی قرار است یک کار بنیادین علمی در بنیاد علم ایران دنبال شود، باید نشست‌ها به صورت مستمر و با فواصل کم‌تر برگزار شود. باید نظرات همه اعضا دریافت و در نهایت برآیند این نظرات، به یک خط سیر تبدیل شده و ‌خط مشی بنیاد قرار گیرد.

حمایت از تولید پژوهش‌های بنیادی و با کیفیت در سال جاری

رییس بنیاد ملی علم ایران نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی تفصیلی از اقدامات صورت گرفته این مجموعه در سال ۱۴۰۲ گفت: سامانه ای از سال گذشته راه اندازی شده که تمامی اطلاعات بنیاد علم روی این سامانه قرار داده شده است.

علی محمد سلطانی افزود: در قالب سامانه انتشار اطلاعات حمایت های بنیاد علم ایران، جزئیات حمایت‌ها، نحوه دریافت و اطلاعات کاملی از طرح‌ها به طور دقیق ارائه شده است.

وی، تدوین برنامه راهبردی چهار ساله با رویکرد افزایش کیفیت تولیدات علمی را از مهم‌ترین برنامه‌های بنیاد علم ایران در سال جاری ذکر کرد و افزود: بنیاد همچنین اهدافی همچون افزایش سهم و کیفیت پژوهش‌های بنیادی، هدفمندسازی پژوهش‌های کاربردی و حمایت از مسأله‌محوری و مأموریت‌گرایی، تدوین قالب‌های ترویج علم، حمایت از رویدادهای شب علم و بهبود فرآیندها در داوری و نظارت طرح‌ها را دنبال می‌کند.

در این جلسه، ضمن بحث و گفت‌ وگو پیرامون اعضای کمیسیون دائمی هیات امنا و نحوه تشکیل و فعالیت کمیسیون دائمی، شیوه اعطای حمایت‌های بنیاد به اعضای هیئت امنا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

پیشنهاد شد که استفاده اعضای هیات برای حمایت از طرح رساله دکتری و پسادکتری بدون پرداختی به استاد راهنما و با مسئول طرح از حمایت‌های تحقیقاتی بنیاد بلامانع است و تصمیم‌گیری درباره ارزیابی و پذیرش درخواست اعضای هیئت امنا با کمیته‌ای متشکل از رئیس و چهار نفر از اعضای هیئت امنای بنیاد خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • برنامه‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در نمایشگاه تشریح شد
  • دو کتاب تازه انتشارات مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی
  • اجرای پویش ملی اهدای اسناد و منابع کهن
  • سازمان اسناد ملی ایران به کتابخانه‌های آذربایجان‌غربی کتاب هدیه کرد
  • معرفی کتاب‌های شهید مطهری به کودکان
  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود
  • تولیدات فاخر علمی از اهداف مهم بنیاد ملی علم
  • نشست نکوداشت شرف‌الاسلام ابن بطریق حلی برگزار می شود
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند
  • ۵۰۰ جلد کتاب به کتابخانه سیار بهاباد اهدا شد